سام تام | Som Tum
بهترین سالاد دنیا! سالادی تند و ترد که آوازه اش در سراسر دنیا پیجیده است. سام تام یک جور سالاد است البته سالادی
مقوی که حتی می توانید به جای وعده ی اصلی آن را میل کنید، در واقع وجود میگو یا خرچنگ و بادام زمینی این سالاد
را متفاوت و دوست داشتنی کرده است. این سالاد چنان با انواع چاشنی ها طعم دار شده است که با خوردن یک قاشق از
آن در آن واحد انواع طعم ها را در دهان حس می کنید. مطمئنا در این سالاد هم مثل همه ی سالادها انواع سبزیجات
خوشمزه و تازه استفاده می شود موادی مثل لوبیا سبز، سیر، هویج ، برگ های کلم، عنبه هندی و گوجه.
تام یام گونگ | Tom Yum Goong
مگر می شود طرفداران سوپ به سراغ این غذا نروند؟! یک غذای اصیل تایلندی پر از عطر و طعم ناب غذاهای این
کشور! در واقع این غذا یک جور سوپ میگو تند و تیز است که با وجود ادویه جاتی مثل موسیر، فلفل، سبزیجات خشک،
سنبل هندی، کوشنه و … طعمی بینظیر و دوست داشتنی پیدا کرده است. میگو و قارچ دو ماده ی اصلی این غذا را
تشکیل می دهند که با سس مخصوص ماهی حسابی خوشمزه شده اند و کافیست یک قاشق از آن را امتحان کنید تا تفاوت
غذاهای خوش
تام خا گای | Tom Kha Gai
ترکیب مرغ، شیر نارگیل و انواع طعم دهنده ها مزه ای منحصربفرد را برای این غذا به وجود آورده که احتمالا تا به
حال همچین طعمی را امتحان نکرده اید! مسئول اصلی طعم دوست داشتنی این غذا ساقه سنبل هندی است که در کنار
موسیر، کوشنه و فلفل های تند سوپی شده خوشمزه و پرطرفدار. با این که این سوپ سریع و راحت آماده می شود اما
ترکیب طعم هایش باید کاملا ماهرانه انجام شود. اگر می خواهید این سوپ را به یک سوپ دریایی تدیل کنید جای مرغ و
میگو را با هم عوض کنید! این غذا بافتی کرمی اما مزه ای تند دارد پس اگر طعم تند دوست ندارید کمی مراقب باشید!
عطر و تند تایلندی را با دیگر کشورها به خوبی احساس کنید.
پد خائو | Khao Pad
شاید بعد از چند روز ماندن در تایلند دیگر غذاهای دریایی دلتان را بزند در این صورت پد خائو یکی از بهترین گزینه
هاست، غذایی خوشمزه که با برنج پخته و سرخ شده درست می شود. به برنج موادی مثل مرغ، تخم مرغ، پیاز، ریحان،
فلفل و دانه ی چند گیاه اضافه می شود البته به دقت! چون این مواد باید طوری ترکیب شوند تا غذا با طعم اصیل
خودش پخته شود. اگر چندان به غذاهای تند علاقه ای ندارید این غذا حتما شما را راضی می کند چون مزه ی آن زیاد
تند نیست.
مرغ سبز | Gaeng Keow Wan Kai
کاری سبز مرغ! مرغ، سس ماهی، شیر نارگیل با هم ترکیب و آنقدر پخته می شوند تا مرغ نرم شود و بپزد. حالا باید
مرغ در ظرفی جداگانه گذاشته شود تا شیر نارگیل حسابی بجوشد و غلیظ شود، حالا وقت اضافه کردن خمیر کاری
است. در آخر مرغ به سس اضافه می شود و بعد از چند دقیقه پختن وقت ترکیب ریحان، برگ های لیمو، نخود و فلفل
است.
گائنگ دائنگ | Gaeng Daeng
معنی این غذا یعنی کاری مرغ قرمز. یک غذای متفاوت! یک کاری قرمز که با گوشت های لقمه ای درست می شود و
مزه ای تقریبا شیرین دارد. شیر نارگیل تند پایه ی کاری قرمز را تشکیل می دهد و در آن خمیر کاری قرمز هم استفاده
می شود. این غذا با برگ های لیموی کفیر، برگ های ریحان شیرین و سس ماهی طعم دار می شود و در آخر با برنج
سرو می شود.