۱۰ صبحانه تایلندی

در تایلند غذاهای معروف و همینطور غذاهای محلی زیادی پیدا می شود و این نشان می دهد که غذا در فرهنگ تایلندی اهمیت زیادی دارد. اگر در تایلند به دنبال صبحانه ای

خوشمزه و پرانرژی می گردید تا با خوردن آن روزی عالی را شروع کنید غذاها و خوراکی های لذیذی در انتظارتان است. تایلند، رستوران ها و البته دست فروش های خیابانی

زیادی دارد که انواع و اقسام صبحانه های خوشمزه را برایتان آماده می کنند. الی گشت را همراهی کنید تا از ۱۰ صبحانه خوشمزه تایلندی حرف بزنیم.

۱- گوشت های کبابی | Grilled meats

تایلندی ها کباب های پرطرفداری به اسم «مو پینگ» و «گای یانگ» دارند که هم راحت درست می شوند و هم خوشمزه و سیرکننده اند. شاید بگویید مگر در صبحانه هم کباب می

خوردند؟! در تایلند، خوردن این کباب ها در هنگام صبحانه اصلا چیز عجیبی نیست پس برای یک صبحانه مقوی به راحتی می توانید این کباب های به سیخ های چوبی کشیده شده

را از فروشنده های خیابانی بخرید.

کباب های تایلندی انواع مختلفی دارند و کوفته های مرغ و ماهی هم از دیگر کباب هایی هستند که سر میز صبحانه پیدا می شوند. گاهی روی این کباب ها ادویه زده می شود و

گاهی هم با سس های مخصوص به همراه سالاد و برنج خورده می شوند.

۲- خانوم کروک | Khanom krok

یک خوراکی خوشمزه و شیرین که معمولا به عنوان دسر یا اسنک استفاده می شود. این خوراکی معمولا برای صبحانه هم خورده می شود پس اگر صبح زود به سراغ فروشنده

غذاهای خیابانی بروید مقدار زیادی از این خوراکی را می بینید که داغ داغ همین الان درست شده اند. این اسنک از ترکیب آرد برنج، شیر نارگیل و مواد متنوع دیگری مثل پیازچه،

ذرت شیرین و … تهیه می شود.

۳- دونات | pathongko

منظورمان از دونات آن دونات هایی نیست که همه می شناسند! دونات تایلندی که به «پتونگ کو» معروف است معمولا صبح ها و برای صبحانه خورده می شود. برای درست کردن

این دونات، آرد گندم را به همراه مخمر به شکل خمیری نرم در می آورند و بعد از شکل دادن خمیر، آن ها را در روغن داغ سرخ می کنند. گاهی روی این دونات های کوچک و ترد،

پودر شکر ریخته می شود اما معمولا به همراه سسی مخصوص خورده می شود. چند تا دونات به همراه یک فنجان قهوه یک صبحانه خوشمزه تایلندی است که شما را حسابی

پرانرژی می کند.

۴- املت و برنج | Omelette and rice

یک غذای ساده تایلندی که در بیشتر رستوران ها و دکه های غذاهای خیابانی پیدا می شود. هر ذهنیتی که نسبت به املت دارید را فراموش کنید چون املت تایلندی با همه املت هایی

که تا به حال دیده اید فرق دارد. املت های تایلندی که به khai jeow معروفند درون نرم و بیرون تردی دارند و کاملا سرخ می شوند. معمولا ماده اصلی این املت ها، گوشت چرخ

کرده و تخم مرغ است هر چند که بعضی ها به جای گوشت از سبزیجات استفاده می کنند. در تایلند غذاهایی که پایه ی تخم مرغ دارند معمولا روی برنج و به همراه یک سس تند

شیرین سرو می شوند. اگر برنج خوردن در هنگام صبحانه را دوست ندارید می توانید برنج را از این غذا حذف و فقط املت را میل کنید.

۵- خائو تام | Khao tom

خائو توم یک غذای راحته که خیلی سریع آماده می شود و مردم تایلند معمولا آن را در هنگام صبحانه یا عصرانه می خورند. این غذا در واقع سوپ برنج غلیظ است که در آن تکه

پهای مرغ، گشنیز، علف لیمو و دیگر ادویه ها ریخته می شود. اگر غذاهای تند تایلندی را دوست ندارید اصلا نگران نباشید چون در این سوپ اصلا فلفل اضافه نمی شود پس با

خیال راحت آن را میل کنید.

۶-  غذای Jok

این غذا یک جور حلیم برنج است و ظاهری شبیه خائو توم دارد اما نسبت به آن غلیظ تر و خمیری تر است. «جوک» یکی از محبوب ترین صبحانه های تایلندی است و می توانید

آن بدون هیچ ادویه و یا به همراه هر طعم دهنده و ادویه ای که دوست دارید بخورید. گاهی روی این غذا یک تخم مرغ شکسته می شود تا با گرمای غذا پخته شود.

۷- دیم سوم | Dim sum

دیم سوم یک غذای لقمه ای خوشمزه است که خوردن آن به عنوان صبحانه مخصوصا در نواحی جنوب تایلند خیلی متداول است. این دامپلینگ های کوچک که ریشه ی چینی دارند با

مواد متنوعی مثل توفو، میگو، قارچ و مرغ آب پز پر می شوند. این غذا یک سس مخصوص هم دارد که طعم آن را از این رو به آن رو می کند!

 

۸- میوه | Fruit

تایلند میوه های استوایی زیادی دارد پس اصلا جای تعجب نیست که در این کشور یک بشقاب میوه خرد شده یک صبحانه مقوی و در عین حال خوشمزه باشد. معمولا روی این میوه

ها سس غلیظ ریخته می شود تا ترکیب شیرینی و ترشی، میوه ها را خوش طعم تر کنند. سیب، انبه، خارگیل، جک ‌فروت و گواوا از میوه های خوشمزه ای هستند که تایلندی های

زیادی دوست دارند آن ها را برای صبحانه میل کنند.

۹- روتی کانای | Roti canai

روتی کانای یک جور نان سرخ شده که با آرد گندم درست می شود و شباهت زیادی به پنکیک یا کرپ دارد. این نان از غذاهای خیابانی معروف تایلند است و اولین بار مسلمان های

تایلند، آن را به این سرزمین آوردند. معمولا این نان به همراه تخم مرغ، موز و شیر غلیظ خورده می شود اما خوردن آن به همراه چیزهای دیگری مثل انبه، کره بادام زمینی، شکلات

صبحانه و مربا هم خوشمزه است.

۱۰-  غذای Tom luad moo

این سوپ عجیب معمولا با برنج خورده می شود و با اینکه از غذاهای محبوب مردم تایلند است اما  توریست ها چندان طعم آن را دوست ندارند. به این سوپ چاشنی هایی مثل

سس ماهی، سرکه، فلفل، سس سویا و هر طعم دهنده ی دیگری اضافه می شود تا مزه اش کاملا باب میل شود.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست